”Ella seglar långt” har släppts

Ella seglar långt är andra delen i barnboksserien ”Mormor och morfar är seglare”. Den har nu släppt officiellt och finns (förutom hos mig) både hos Bokus och Adlibris. Jag fick böcker hem till mig i förra veckan men nu har den släppt i bokkretsar också. Känns jätteroligt och när man släppt mer än en bok sägs det att man får kalla sig författare. Bara en sån sak!

Sjön suger

Så spännande det ska bli att höra vad ni tycker om den andra delen! Jag är grymt förväntansfull på att höra. Dela gärna med er på någon av boksajterna eller direkt på hemsidan mormorochmorfar.se. Då skulle jag bli jätteglad!

Ella ska segla till Norge

I den här delen ska Ella och mormor och morfar segla hela vägen från Sverige till Norge. Det är så långt att man måste sova på båten under tiden man seglar. Men Ella tänker vara vaken hela natten. Ingen vill väl gå och lägga sig när det är som allra roligast?

Ella seglar till Norge

”En kulen natt natt natt
min båt jag styrde
på havets vågade vågade våg
så skummet yrde”

Mormor tjuter för full hals och håller hårt i ratten. Ella sjunger med och de skrattar högt för de kan sjunga hur högt som helst, fastän det är mitt i natten. Ingen annan kan höra dem här ute på havet.

Ella och mormor sjunger för full hals
Salt anropar stora båten Jumbo

Webbshopen

Om du vill beställa boken kan du gå in på mormorochmorfar.se och göra det i min webbshop. Glöm inte att skriva om du vill ha någon hälsning till någon speciell person! Klicka här för att komma till webbshopen på hemsidan mormorochmorfar.se!

Självklart kan du också köpa ”Ella seglar långt” hos Bokus eller Adlibris.

Klicka här för att komma till Ella seglar långt hos Bokus.

Klicka här för att komma till Ella seglar långt hos Adlibris.

Vem väjer för vem på havet?

Om du ser mig på Salt i sommar, kom gärna fram och prata lite. Du kan connecta med mig och följa våra seglingar på instagram @monicalindman. Eller klicka här så kommer du till instagramkontot direkt!

Skepp o’hoj seglarvänner!
Monica

Kommentera gärna!