Barnböcker om segling

Andra delen, ”Ella seglar långt”, är snart här!

Nu är nästa barnbok om segling i serien ”Mormor och morfar är seglare” snart här, ni vet bokserien som handlar om Ella som seglar med sin mormor och morfar på segelbåten Salt. Det har varit så roligt att visa upp första boken som heter ”Mormor och morfar är seglare”. Den har blivit så väl mottagen. Tack vare er allihop, ni har peppat och tyckt att det varit en grymt bra att det kommer lite barnböcker om segling. Ett innerligt varmt tack för det <3

När jag började skriva böckerna om Ella var det främst för att kunna inspirera barn till segling och äventyr på havet. En sak som vi upptäcker när vi är ute är att det är alldeles för få unga människor på havet. Det vill jag vara med och försöka förändra. Dessutom tycker jag att bilden av att segling och båtar mest är en manlig värld behöver förändras.

Ella & mormor

Andra delen i serien heter ”Ella seglar långt”. Nu kastar de loss för att segla hela vägen till Norge. Och Ella har bestämt sig för att vara vaken hela natten. Ingen vill väl gå och lägga sig när det är som allra roligast? Men … man undrar ju hur det kommer att bli med den saken.

Ella & morfar

En sak är säker, det är grymt roligt att skriva barnböcker om segling. Och med Anna Westins fina illustrationer så blir det ännu roligare. Tack snälla Anna för att du vill göra illustrationerna!

Ella ska segla ända til Norge
Proppfulla tankar med vatten innan avfärd
Omslag ”Ella seglar långt”

Ella seglar långt kommer i maj

Nu, när andra boken i serien snart kommer ut, bestämde jag mig för att snickra ihop en webbshop. Två barnböcker om segling är ändå en start tycker jag. Redan nu kan man beställa ”Mormor och morfar är seglare” i webbshopen och snart alltså även ”Ella seglar långt”. Kika gärna in i shopen! Här hittar du länken till webbshopen med ”Mormor och morfar är seglare”.

Hoppas du längtar lika mycket som jag tills ”Ella seglar långt” kommer ut! Maila mig på lindmanmonica@gmail.com om du vill förbeställa ett signerat exemplar.

På havet kan man sjunga hur högt som helst!

Självklart kan du även köpa böckerna på Bokus eller Adlibris. Klicka här för att komma till Bokus och klicka här för att komma till Adlibris.

En egen webshop! mormorochmorfar.se

Önskar dig en fin fortsättning på april och håller tummarna för att vi får en fin vår!

Klicka här för att läsa mer om serien om Ella och mormor och morfar!

Följ mig gärna på instagram, klicka här för att komma till @monicalindman på instagram!

Och du, om du ser mig på Salt i sommar, kom gärna förbi och kika på böckerna och prata lite!

Hälsn Monica

Kommentera gärna!