Mormor och morfar är seglare – en barnbok om segling

Vilken känsla det är att se sin egen bok i en bokhandel eller hos en handlare som säljer båttillbehör! Det är faktiskt ganska svårt att vänja sig vid känslan av att boken har blivit så väl mottagen och att så många tycker att det behövs mer barnböcker om segling och båtliv.

Mormor och morfar är seglare i gott sällskap

Nu har jag haft förmånen att få sitta några helger och signera boken hos lite olika bokhandlare här på Västkusten. Det tackar jag ödmjukast för! Förutom att få träffa mängder av trevliga människor och prata om boken och om segling rent allmänt, träffar man andra författare som skriver barnböcker. Det känns kul och wow vad alla är trevliga och duktiga!

Lysekils bokhandel

Den andra delen i bokserien kommer ut lite senare i vår och det ska bli riktigt kul. I första boken får man ju bekanta sig med Ella och hennes mormor och morfar när de seglar till en fin vik och lägga sig på en boj. I den andra delen blir det ett lite längre äventyr. Mer om detta längre fram!

Här kan du köpa boken

Boken ”Mormor och morfar är seglare” går att köpa på Bokus eller Adlibris. Klicka på namnen så kommer du till respektive hemsida.

Om du vill ha boken signerad och kanske med en liten hälsning till någon går det fint att beställa den direkt från mig. Klicka här för att komma till hemsidan för boken, där hittar du mailadress och annat.

Mormor och morfar är seglare

Är du medlem i Svenska Kryssarklubben kan du beställa boken även där, klicka här för att komma till deras hemsida.

Boken finns också att köpa hos en del bokhandlare. Om den inte finns hos just din lokala handlare så beställer de gärna hem boken åt dig.

Och detsamma gäller alla bibliotek runt om i landet. Många har den redan i hyllorna, men om den inte finns där du brukar låna böcker så tar de hem den om du frågar.

Om du vill, får du naturligtvis gärna berätta om boken för dina seglingsbekanta och andra som kan tänkas vara intresserade. En barnbok om segling passar dessutom alla barn, man måste ju inte vara seglare eller båtmänniska för att ge bort den i julklapp! Vill du dessutom ge en recension på Bokus vore det naturligtvis väldigt roligt!

En riktigt God Jul önskar vi på Sailingsalt

Vill du följa oss i fler kanaler? Klicka här för info om var du hittar oss!

Kommentera gärna!