Ny film på vår You Tube-kanal

Nu är det snart dags att ta upp Salt på land för säsongen. Det är alltid lite vemodigt men eftersom vi brukar ta upp ganska sent så blir det mycket segling ändå. Höstseglingar är mysiga och vi har ju overaller så att vi slipper frysa.

I veckan började dock vår dieselvärmare protestera och det är ju lite segt. Vi får kika på det hela i helgen helt enkelt. Bara att hålla tummarna för att vi får igång den så att vi kommer ut någon helg till!

Just nu roar vi oss annars med att göra lite filmer från sommarens seglingar. Första delen är publicerad på You Tube sedan tidigare och den handlade om vår sena säsongsstart och att vi inte kom till Skottland som vi planerat. Men vi tog oss söderut istället och siktade på Falsterbokanalen.

Film på vår You Tube-kanal om Gudhejm & Christiansö

Nu är nästa del publicerad på You Tube och här tar vi oss igenom Falsterbokanalen för att segla till Bornholm, närmare bestämt Gudhjem. Det var första gången vi seglade dit och vi gillade det. Gudhjem visade sig vara riktigt mysigt.

En promenad till de fina Helligdomsklipperne är väl nästan obligatoriskt när man är där. Riktigt fint och vi fick en kanondag.

Helligdomsklipperne

Efter Helligdomsklipperne och Bornholm drog vi oss vidare till en av våra favoriter i Danmark, nämligen Christiansö.

Christiansö

Har du varit på Christiansö någon gång? Vi seglade dit första gången för två år sedan och vi tyckte det var supertrevligt. Då var vi inblåsta där i fyra dagar så vi hann upptäcka denna charmiga ö ordentligt.

Christiansö

Om du inte har möjlighet att segla dit kan du passa på om du är i Gudhjem någon gång. Därifrån går nämligen passagerarfärja till Christainsö. Man tror knappt att färjan ska få plats att lägga till i den lillla hamnen i Gudhjem men den lyckas naturligtvis fickparkera perfekt. Kika in filmen får du se hur det ser ut.

Länkar

Klicka här för att komma till Sailingsalt You Tube-kanal och se filmen från Gudhjem och Christiansö!

Vill du läsa lite mer om fina Christiansö, klicka här för att läsa vårt blogginlägg från i somras!

Kommentera gärna!