Barnbok om segling – äntligen är den här!

Väntan har varit otroligt lång men nu är vår första barnbok om segling äntligen här! Vilken lycka att få hålla det första exemplaret i handen!

Det kändes nästan lite konstigt när jag packade upp mina egna exemplar, det tog ju närmare ett år från idé till färdig bok. Bokbranschen var en ju alldeles ny bekantskap för mig och det har varit både intressant och roligt att få inblick i en helt ny bransch.

Ett stort tack till bästa Anna Westin som gjort de fina fina illustrationerna i boken!

Omslaget

Bokmässan

Nu ska det bli roligt att visa upp boken i olika sammanhang. Först ut var naturligtvis bokmässan här i Göteborg där Lumenos förlag har en monter. Vi författare var välkomna att vara där hur mycket vi ville. Jag stod där tillsammans med flera trevliga författare under torsdagen. Roligt!

Det var mest bokhandlare, skolor, bibliotek samt press som kom förbi i gångarna den dagen. Vi försökte haffa så många vi kunde för att de skulle komma in i montern och kika på böckerna och mestadels gick det bra. Folk är ju trevliga och intresserade!

Om du vill beställa boken kan du göra det från Bokus och Adlibris, klicka på respektive namn så kommer du till deras hemsidor och boken. Om du hellre vill beställa direkt från mig och få en hälsning till någon går det också bra, klicka här för att komma till hemsidan för Mormoch och morfar är seglare!

Är du medlem i Svenska Kryssarklubben? Då kan du också beställa boken på Kryssarklubbens webbshop. Så roligt! Klicka här för att komma till Svenska Kryssarklubbens information om boken!

Vill du sälja vår barnbok i din verksamhet?

Är du bokhandlare eller säljer böcker på nätet så finns boken att beställa hos Förlagssystem.

Har du några tips eller vill du sälja boken i din verksamhet? Hör gärna av dig, kontaktuppgifter hittar du här.

Ett stort tack

Ett stort tack till alla fantastiska människor som peppat mig genom projektet, det har varit ovärdeligt. Ni har peppat och delat och tyckt det är en himla bra idé med en barnbok om segling. Ni är bäst!

Här kan du läsa mer om barnboksserien om Ella!

Här hittar du mina kontaktuppgifter!

Kommentera gärna!