Mormor och morfar är seglare

on

Barnbok om segling för barn 3-6 år

Gillar du segling? Känner du någon som är 3-6 år?

Isåfall är boken ”Mormor och morfar är seglare” något för dig! Och nu är det bara några veckor tills den är här!

Illustrationer av Anna Westin

Du kanske redan har hört talas om bokserien och vet att Ella seglar med sin mormor och morfar på segelbåten Salt. Och i den första delen får man bekanta sig med Ella och båten så att allt känns tryggt och fint ute på havet. Hela tanken med bokserien är att inspirera barn till segling och äventyr.

Båten Salt
Salt på havet

Omslaget till boken

Det här är omslaget där Ella och mormor och morfar står på däcket på Salt. Och på baksidan av omslaget kan man läsa:

Omslaget till Mormor och morfar är seglare

”Sisten i är en rutten fisk” hojtar morfar och dyker upp i sittbrunnen med badbyxorna på. Det killar i Ellas mage när hon skyndar sig ner i båten för att leta upp sin baddräkt. Mormor dyker upp bakom henne och skyndar sig hon också. Ella skrattar högt när hon tänker på att det bergis är samma sak varje gång mormor och morfar ska bada.”

Ella letar baddräkt
Ett, två, tre!

Boken levereras i september

Och nu är det alltså äntligen dags! Boken levereras i mitten på september och nu kan jag knappt vänta en dag till! Det ska bli så kul och den respons jag fått har varit enorm. Och det är jag så tacksam för. Fortsätt gärna att hjälpa mig att sprida information om boken. Vem vet, på sikt kanske det kan leda till ett större intresse för segling och att vi får se fler ungdomar på havet.

Tack snälla för att du hjälper till och delar <3.

Ella sover gott på Salt

Beställ eller bevaka boken

Vill du bevaka boken? Då kan du göra det på Bokus eller Adlibris, då får du ett mail så fort boken finns för leverans. Eller också mailar du mig för att förhandsbeställa boken redan nu. Beställ boken här!

Om du vill läsa mer om boken och hela bokprojektet, klicka in dig på bokens hemsida mormorochmorfar.se

Så roligt om du även vill hänga med mig på instagram @monicalindman Hoppas vi ses där!

Och om du vill veta mer om oss som seglar på Sailingsalt, Klicka här och läs mer om oss!

Kommentera gärna!