Ny Norgefilm på You Tube

Nu har vi publicerat vår andra film på You Tube, del två av vår Norge-segling sommaren 2018. När vi filmade vår resa med Go Pro-kameran var det främst för de närmast sörjande och vi hade inga tankar på att detta skulle bli You Tube-filmer.

Men nu är vi så taggade att lära oss mer om filmning med Go Pro, skaffa oss bättre utrustning som tex mikrofoner. På sikt vill vi ha en drönare och bättre filmkamera men det kommer längre fram!

I del två av Norge-seglingen startar vi på Rövaer som var grymt fint. Därefter tog vi oss ut till Utsira som ligger låååångt västerut. Utsira har Nordsjön som närmsta granne och är en fin och karg ö, för övrigt Norges minsta kommun.

Efter Utsira seglade vi ner till fina Kvitsöy och därefter ner till Hidra och vidare till Blindleja och Lyngör. Sedan började semestern ta slut och vi tog oss tillbaka till Bohuskusten.

I år har vi planer på att segla till Skottland och ev. Shetland om vi hinner. Om vi nu får sjösatt någon gång … vi går liksom i väntans tider eftersom vi slipat ner botten och håller på och gör iordning den ordentligt. Ni som följer oss på instagram vet ju 🙂 Men vi jobbar på och hoppas på sjösättning om ett par veckor. Håll tummarna!

Klicka här så kommer du till You Tube-kanalen!

Vill du läsa om vår segling i Norge, klicka här!

Kommentera gärna!