Världspremiär för sailingsalt på You Tube

Nu äntligen har vi lagt upp vår första video på You Tube!

Kanske kommer du ihåg att vi seglade till Norge förra sommaren. Nu har vi satt ihop en film och lanserat vår You Tubel-kanal! I den här delen ser du seglingen från Göteborg till Espevaer via Lysefjorden och Bergen. Vilken segling och vilken sommar vi hade! Så fantastiskt att segla i Norge, det har vi definitivt inte gjort för sista gången.

Naturen och fjordarna i Norge var något av det häftigaste vi upplevt. Bland annat tog vi oss upp på Predikstolen och det var för övrigt en utmaning som vi inte riktigt förväntat oss,. Vi hade dock inte gjort någon direkt research innan! Smart! Du ser en del av den mödosamma (!) klättringen i filmen, men belöningen när vi kom upp var värt det!

Tågresan från Bergen till Flåm gick inte heller av för hackor. Det var nog den vackraste tågresan vi åkt!

Efter Bergen tog vi oss ut till fina Fedje innan vi vände söderut igen. Fedje var en riktig pärla och ligger långt ut i havsbandet med Nordsjön som närmsta granne.

Sista stoppet i del ett av filmen är vi på Espevaer som visade sig ha en riktigt spännande historia … in och kolla på filmen får du se!

Missa inte att prenumerera på vår You Tube kanal och kika in den allra första filmen på kanalen, Del ett i ”Segla i Norge”.

Ta mig till sailingsalt You Tube-kanal!

Här kan du läsa om hela seglingen till Norge!

Kommentera gärna!